08-dsc05125

veel beweging op de boekenmarkt

30e Boekenmarkt Vincentiusvereniging in Heusden breekt alle records

Na de tweede dag van de boekenmarkt kon de balans worden opgemaakt. Alle records bleken gebroken: meer bezoekers, meer verkoop, meer opbrengst. In totaal mochten we 942 bezoekers verwelkomen. In totaal kochten zij voor ruim € 10.000,- aan boeken, curiosa, CD’s, Dvd’s en grammofoonplaten.

Het bestuur is uitermate tevreden met deze resultaten en gaat de netto opbrengst (na aftrek van kosten) besteden aan het lenigen van acute nood. Lees daarover elders op deze website. Dank aan alle bezoekers voor hun bijdrage aan dit succes.

dsc0475730e boekenmarkt voor de Vincentiusvereniging

Op 29 en 30 oktober 2016 zal voor de 30e keer de boekenmarkt van de Vincentiusvereniging Vlijmen, werkzaam in de gemeente Heusden, plaatsvinden. Als vanouds op het terrein van Abdij Mariënkroon aan de Abdijlaan 6 te Nieuwkuijk. Beide dagen openen wij de deuren van 11.00u tot 17.00u.

Voor bezoekers is er voldoende aanbod van boeken in vele genres. We bieden enkele tienduizenden titels aan.
Er is aanbod voor alle leeftijden. Ook in CD’s, Dvd’s, Videobanden en nog de ouderwetse grammofoonplaten.
En uiteraard is er een hoekje met curiosa.

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid (volgt U svp de aanwijzingen naar het parkeerterrein voor auto’s en fietsen). Tijdens de boekenmarkt kunt u genieten van een kopje koffie of thee of een (fris)drankje.

We beschikken deze keer over een grote boekenhal op het terrein van Mariënkroon, zodat we een nog groter aanbod in een overzichtelijke ruimte kunnen aanbieden.

De entree bedraagt € 1,-.

Zowel de opbrengst van de entree als de opbrengst van de verkoop van boeken en CD’s etc. komen ten goede aan het werk van de Vincentiusvereniging. Voor nadere informatie over dit werk kunt U deze website raadplegen. 

Lees hier ons persbericht.       

dsc04981dsc04979Groot succes op de eerste dag.

Na de opening door wethouder Wim van Engeland (links op de foto) liep de zaal in snel tempo vol met uiteindelijk een record aantal bezoekers op de eerste dag.

Ook morgen verwachten we veel bezoekers, die wederom een ruime keuze krijgen voorgeschoteld aan boeken, CD’s, Dvd’s en platen.

poster2016

weekbladdrunenvlijmen19okt16

 

Dit artikel verscheen in het Weekblad Drunen/Vlijmen van 19 oktober 2016