Onze Vincentiuswinkel gaat weer van start! Vanaf zaterdag 25 juli 2020 zal de winkel open zijn op zaterdagen en woensdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op vrijdag blijven we nog dicht. De winkel is voorzien van een nieuw ventilatiesysteem. We volgen de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand, desinfecteren handen e.d.). Daarmee mogen we maximaal 5 klanten gelijktijdig in de winkel toestaan. Graag uw begrip voor deze maatregel.

In april 2016 ging onze Vincentiuswinkel open voor het publiek. In mei 2016 werd de winkel onder grote belangstelling officieel geopend door burgemeester Jan Hamming.
Aan de totstandkoming van de winkel is veel werk vooraf gegaan door het bestuur van de vereniging en door vele vrijwilligers. 

In de winkel worden goederen aangeboden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het werk van de vereniging. Dit werk is zeer divers. U leest er op diverse plaatsen op onze website meer over.

Door de opbrengst van de winkel hebben we al heel veel mensen in acute nood kunnen helpen. Dit allemaal dank zij de welwillende inzet van vele vrijwilligers, die vrijwel dagelijks op een of andere wijze bezig zijn met de logistiek in en rondom de winkel. 

Ons adres: Grotestraat 138a Drunen

Telefoon: 06-12703522 (alleen tijdens openingstijden)

(achter het pand van de juwelier en naast kapperszaak IXXI)

INLEVEREN GOEDEREN TIJDELIJK NIET MOGELIJK!!
Nieuw innamepunt voor het inleveren van boeken, CD’s, DVD’s en grammofoonplaten: klik hier

OPENINGSTIJDEN WINKEL
De winkel is open voor maximaal 5 personen gelijktijdig. Dit ivm RIVM richtlijnen inzake Corona-bestrijding:

woensdag van 10.00u – 16.00u

zaterdag van 10.00u – 16.00u

domorethings