Winkelen hoeft niet meer op afspraak.
Er is wel een maximum aan het aantal bezoekers dat gelijktijdig in de winkel aanwezig mag zijn.
De inname van goederen is weer geopend op maandagen tussen 13.00 en 17.00 uur.
Lees hieronder de nadere info.

Telefoonnummer van de winkel: 06-12703522 (woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 9.30 en 16.00 uur)

Winkelen hoeft niet meer op afspraak (update 28 april 2021).

Je kan weer spontaan langskomen om te snuffelen in onze voorjaars-/zomerkleding en andere mooie spulletjes. Dat hoeft nl. niet meer op afspraak.
Maar we hebben nog wel de beperking van maximaal 2 bezoekers beneden en 3 bezoekers boven. Het kan dus zijn dat je even buiten moet wachten. De corona-maatregelen blijven van toepassing. Dus vergeet je mondkapje niet en volg de aanwijzingen van de vrijwilligers.

Interview van HTR-TV met onze winkelmanager Adrie de Bekker

Eén van onze winkelmanagers geeft bij HTR-TV een nadere toelichting op de heropening van de winkel na 3 maanden gesloten te zijn geweest ivm de corona-maatregelen. Klik op de afbeelding om het interview te bekijken.

In april 2016 ging onze Vincentiuswinkel open voor het publiek. In mei 2016 werd de winkel onder grote belangstelling officieel geopend door burgemeester Jan Hamming.
Aan de totstandkoming van de winkel is veel werk vooraf gegaan door het bestuur van de vereniging en door vele vrijwilligers. 

In de winkel worden goederen aangeboden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het werk van de vereniging. Dit werk is zeer divers. U leest er op diverse plaatsen op onze website meer over.

Door de opbrengst van de winkel hebben we al heel veel mensen in acute nood kunnen helpen. Dit allemaal dank zij de welwillende inzet van vele vrijwilligers, die vrijwel dagelijks op een of andere wijze bezig zijn met de logistiek in en rondom de winkel. 

domorethings