Onze Vincentiuswinkel is weer van start gegaan! Sinds zaterdag 25 juli 2020 is de winkel weer geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De winkel is voorzien van een nieuw ventilatiesysteem. We volgen de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand, desinfecteren handen e.d.). Daarmee mogen we maximaal 5 klanten gelijktijdig in de winkel toestaan. Graag uw begrip voor deze maatregel.

 

Inname van goederen is weer mogelijk vanaf 31/8/2020 tussen 13.00 en 17.00 uur. Alleen op maandagen!!
Onze vrijwilligers dragen zo nodig handschoenen en mondkapjes voor uw en hun eigen veiligheid. Inname van goederen op volgorde van binnenkomst.
Volg svp de aanwijzingen van onze mensen. Houdt 1,5 meter afstand, ook tov andere klanten. Zo blijven we allemaal gezond. Alvast bedankt. 

Ons adres: Grotestraat 138a Drunen (achter het pand van de juwelier en naast kapperszaak IXXI)

Telefoon: 06-12703522 (alleen tijdens openingstijden)

OPENINGSTIJDEN WINKEL:
woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

De winkel is open voor maximaal 5 personen gelijktijdig.
Dit ivm RIVM richtlijnen inzake Corona-bestrijding.

INLEVEREN GOEDEREN:
alleen op maandagen van 13.00 – 17.00 uur

In april 2016 ging onze Vincentiuswinkel open voor het publiek. In mei 2016 werd de winkel onder grote belangstelling officieel geopend door burgemeester Jan Hamming.
Aan de totstandkoming van de winkel is veel werk vooraf gegaan door het bestuur van de vereniging en door vele vrijwilligers. 

In de winkel worden goederen aangeboden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het werk van de vereniging. Dit werk is zeer divers. U leest er op diverse plaatsen op onze website meer over.

Door de opbrengst van de winkel hebben we al heel veel mensen in acute nood kunnen helpen. Dit allemaal dank zij de welwillende inzet van vele vrijwilligers, die vrijwel dagelijks op een of andere wijze bezig zijn met de logistiek in en rondom de winkel. 

domorethings