Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter maatregel niet meer van toepassing in onze winkel.
Er is wel een maximum van 10 aan het aantal bezoekers dat gelijktijdig in de winkel aanwezig mag zijn.
De inname van goederen is weer geopend op maandagen tussen 13.00 en 17.00 uur.
Lees hieronder de nadere info.

Telefoonnummer van de winkel: 06-12703522 (woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 9.30 en 16.00 uur)

Nieuwe herfst- en wintercollectie

 

Op zondag 19 september heeft een groep vrijwilligers van de Vincentiuswinkel in Drunen zich weer met volle inzet bezig gehouden met de wisseling van de kledingcollectie. Na enkele weken opruiming en acties om de laatste resten zomerkleding versneld te verkopen,hangt vanaf woensdag 22 september 2021 de nieuwe collectie herfst- en winterkleding weer keurig gerangschikt in de winkel. Je vindt de kleding op de eerste verdieping. Onze vrijwilligers helpen je graag aan je nieuwe garderobe. En na 25 september kunnen we je weer op minder dan anderhalve meter van dienst zijn.

 

Winkelen vanaf 25 september 2021.

Vanaf zaterdag 25 sept 2021 is de 1,5 meter maatregel niet meer van toepassing in onze winkel. Je bent uitgenodigd om langs te komen om te snuffelen in onze mooie spulletjes. 
Maar we hebben nog wel de beperking van een maximaal aantal bezoekers, bepaald door het aantal van 10 beschikbare mandjes (verplicht). Het kan dus zijn dat je even buiten moet wachten.

Bij de kassa handhaven we nog wel de kuchschermen voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Desinfecteren van de handen kan zolang de dispenser nog bij de ingang van de winkel staat. En natuurlijk gelden nog enkele basismaatregelen, zoals thuis blijven bij klachten, handen wassen e.d. En eenmaal in de winkel vragen wij je elkaar zoveel mogelijk nog de ruimte te geven.

Gelieve tenslotte de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen.

In april 2016 ging onze Vincentiuswinkel open voor het publiek. In mei 2016 werd de winkel onder grote belangstelling officieel geopend door burgemeester Jan Hamming.
Aan de totstandkoming van de winkel is veel werk vooraf gegaan door het bestuur van de vereniging en door vele vrijwilligers. 

In de winkel worden goederen aangeboden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het werk van de vereniging. Dit werk is zeer divers. U leest er op diverse plaatsen op onze website meer over.

Door de opbrengst van de winkel hebben we al heel veel mensen in acute nood kunnen helpen. Dit allemaal dank zij de welwillende inzet van vele vrijwilligers, die vrijwel dagelijks op een of andere wijze bezig zijn met de logistiek in en rondom de winkel. 

domorethings