Nieuwspagina Vincentiusvereniging gemeente Heusden

We gaan weer open!

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 is de winkel weer open. Vanaf maandag 17 januari 2022 is de inname goederen weer open.
Er geldt een beperking van max 5 klanten gelijktijdig in de winkel. Mondkapje is verplicht en volg de aanwijzingen van de vrijwilligers. Ook de 1,5 meter afstand blijft van toepassing.

Als het bij de goedereninname te druk is draag dan een mondkapje, houdt 1,5 meter afstand of kom later terug. Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers.

Kerstpakketten namens onze Vincentiusvereniging

Na een grondige voorbereiding door een groepje van onze vrijwilligers werden vandaag, zaterdag 18 december 2021, door onze Vincentiusvereniging 45 kerstpakketten bezorgd bij evenveel gezinnen, die in deze donkere decemberdagen wel een extraatje kunnen gebruiken.

De kerstpakketten werden geheel in eigen beheer door de vrijwilligers verzorgd. Inkopen, inpakken, adressen selecteren, bezorgen, administratie, het hele traject werd met veel plezier afgewerkt in de afgelopen dagen.

Op de foto Adri en Gerard (2 van de deelnemende vrijwilligers van de groep) bezig met het inpakken van de pakketten.

Vincentiusvereniging gemeente Heusden schenkt € 25000,- aan projecten

Eén van de activiteiten die de Vincentiusvereniging elk jaar probeert te realiseren is de ondersteuning van projecten, die hun oorsprong vinden in de gemeente Heusden. In 2021 werd dit mogelijk door de opbrengsten van de Vincentiuswinkel en de 34e Boekenbeurs, die gelukkig in 2021 kon doorgaan.

Zo kon er dit jaar (2021) een bedrag van € 25000,- worden geschonken aan 17 projecten, allen passend binnen de doelstelling van onze  Vincentiusvereniging.

Meer weten: klik hier

uitreiken cheques in 2018 (archieffoto)

Lees hier alle berichten