Nieuwspagina Vincentiusvereniging gemeente Heusden

Nieuwe herfst- en wintercollectie

Op zondag 19 september heeft een groep vrijwilligers van de Vincentiuswinkel in Drunen zich weer met volle inzet bezig gehouden met de wisseling van de kledingcollectie. Na enkele weken opruiming en acties om de laatste resten zomerkleding versneld te verkopen, hangt vanaf woensdag 22 september 2021 de nieuwe collectie herfst- en winterkleding weer keurig gerangschikt in de winkel. Je vindt de kleding op de eerste verdieping. Onze vrijwilligers helpen je graag aan je nieuwe garderobe. En na 25 september kunnen we je weer op minder dan anderhalve meter van dienst zijn.

Na afloop van de werkzaamheden was het nog een gezellig samenzijn onder het genot van een gesponsord drankje.

Spontane gift voor Vincentiusvereniging van ‘t Elshouts AkKOORdje en Billy Bird!

In de avond van 28 augustus werd door organisator Billy Bird, in samenwerking met zangkoor ‘t Elshouts AkKOORdje, de Moonlightswim in zwembad ’t Run gehouden. Daarbij werden, dankzij de gratis bijdragen van een aantal Drunense en Elshoutse bedrijven, prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij. De opbrengst van deze loterij was bestemd voor de Vincentiusvereniging gemeente Heusden, die tot doel heeft de armoede in deze gemeente te verzachten.

Op 8 september werd de opbrengst van de loterij, van maar liefst € 500,-, bij de Vincentiuswinkel in Drunen overhandigd aan Vincentius bestuurslid Rick Creemers. Dit gebeurde door Kitty Adriaanse, dirigente van ‘t Elshouts AkKOORdje, Carla van Mook, de secretaris van het koor, en Stanley van Damme van Billy Bird. Daarbij waren de vrijwilligsters van de Vincentiuswinkel getuigen en ook winkelmanager Ria Brekelmans, die optrad als gastvrouw.

Na de overhandiging bekeken de gasten uitgebreid de winkel, waar het momenteel erg druk is vanwege de nazomer actie met een heel aantrekkelijk aanbod van kleding.

Weekblad Heusden editie 28 juli 2021 bevat Vincentiusnieuws

Vincentius vrijwilligster José de Bekker bij de Snackwagen met Jeroen van Iersel
foto Weekblad Heusden

Op pagina 12 en 14 van het Weekblad Heusden van 28 juli 2021 zijn berichten gepubliceerd die gerelateerd zijn aan de Vincentiusvereniging en de Vincentiuswinkel. Benieuwd: kijk dan hier

In deze editie van het weekblad wordt ook aandacht besteed aan de Seniorenschool Heusden, die zich op 8 augustus 2021 presenteert op het terrein van Abdij Mariënkroon. Ook wij zijn die dag aanwezig met een stand, waarin we informatie geven over de vereniging en de winkel. Er zijn ook artikelen te koop uit onze winkel en uit onze voorraad boeken.

Lees hier alle berichten