Spontane gift voor Vincentiusvereniging van ‘t Elshouts AkKOORdje en Billy Bird!

Spontane gift voor Vincentiusvereniging van ‘t Elshouts AkKOORdje en Billy Bird!

In de avond van 28 augustus werd door organisator Billy Bird, in samenwerking met zangkoor ‘t Elshouts AkKOORdje, de Moonlightswim in zwembad ’t Run gehouden. Daarbij werden, dankzij de gratis bijdragen van een aantal Drunense en Elshoutse bedrijven, prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij. De opbrengst van deze loterij was bestemd voor de Vincentiusvereniging gemeente Heusden, die tot doel heeft de armoede in deze gemeente te verzachten.

Op 8 september werd de opbrengst van de loterij, van maar liefst € 500,-, bij de Vincentiuswinkel in Drunen overhandigd aan Vincentius bestuurslid Rick Creemers. Dit gebeurde door Kitty Adriaanse, dirigente van ‘t Elshouts AkKOORdje, Carla van Mook, de secretaris van het koor, en Stanley van Damme van Billy Bird. Daarbij waren de vrijwilligsters van de Vincentiuswinkel getuigen en ook winkelmanager Ria Brekelmans, die optrad als gastvrouw.

Na de overhandiging bekeken de gasten uitgebreid de winkel, waar het momenteel erg druk is vanwege de nazomer actie met een heel aantrekkelijk aanbod van kleding.