Lees hieronder onze nieuwsberichten

De inlevertijden voor de winkel worden gewijzigd!

Vanaf 14 maart 2016 kunt u goederen inleveren uitsluitend op maandagmiddag en zaterdagmiddag van 13.00u – 16.00u.

Zie voor verdere details de winkelpagina.

DSC00574IMG-20160303-WA0002Vandaag is een start gemaakt met de bouw van een opslag- en sorteerruimte voor de Vincentiuswinkel. Goederen die worden ingeleverd en die nu vanwege de verbouwing tijdelijk onder de carport worden opgeslagen zullen spoedig goed onderdak vinden. Er wordt in hoog tempo gewerkt aan de inrichting van de winkel, zodat alle spulletjes een mooie plaats ín de winkel kunnen krijgen. IMG-20160303-WA0003

De rest wordt na de realisatie van de opslagruimte daar bewaard.

Op 18 febr 2016 gaf Annemarie van Drunen, secretaris van de lokale Vincentiusvereniging een radio-interview in het programma Efkes buurten van de HTR (Heusdense Televisie & Radio). Luister naar het interview:

Het hele programma is hier te beluisteren.

Gisteren (17 febr 2016) was de eerste innamedag voor goederen bij de winkel. Vanaf 13.00u reden de auto’s af en aan en werden er vele mooie spullen afgeleverd bij de winkel. Heel veel dank hiervoor. Met de verkoop van deze spullen kunnen we onze hulpverlening in stand houden en hopelijk op termijn uitbreiden.

Wilt U ook spullen aanleveren, kijk dan op de winkelpagina voor de openingstijden.

display_toonbankDe afgelopen dagen is door een ploeg van vrijwilligers hard DSC02780
gewerkt aan het opknappen van de winkel.

Er is geschilderd, getimmerd, schoongemaakt en begonnen met de inrichting. Alles is er op gericht om de winkel medio april 2016 te openen voor het winkelend publiek.

Zie voor de winkeltijden en inlevertijden de winkelpagina.

De Vincentiuswinkel is genomineerd voor de Droom van Heusden. Stem op ons en steun ons werk.

Op de site van de gemeente Heusden lezen we het volgende bericht:

"De Vincentiusvereniging Heusden startte in 2015 het initiatief om ook in onze gemeente een winkel te openen waar goederen worden verkocht, die de vereniging om niet zijn aangeboden. Met de opbrengst wil de Vincentiusvereniging geld inzamelen voor de realisatie van haar doelen, steeds onder het motto: ‘Ieder mens telt’. De winkel wordt in het voorjaar van 2016 geopend." 

Wilt U meer informatie ga dan naar de site van de gemeente. U kunt daar ook op ons stemmen.

Binnenkort zal de Vincentiusvereniging Vlijmen een Vincentiuswinkel openen voor de gemeente Heusden. De winkel wordt gevestigd in Drunen aan het adres Grotestraat 138a. Ook zal snel bekendgemaakt worden wanneer de winkel wordt geopend en vanaf welke datum er goederen kunnen worden ingeleverd.

2016-01-13 14.05.20Op 13 januari 2016 vond de eerste geslaagde bijeenkomst 2016-01-13 14.06.52
plaats van de vrijwilligers voor de binnenkort te openen
Vincentiuswinkel in de gemeente Heusden.