Burgemeester Hamming opent Vincentiuswinkel Heusden

Drunen, 21 mei 2016

30-DSC02548Door het ‘intrappen’ van een deur opende burgemeester Hamming van de gemeente20-DSC02525 Heusden met de hulp van twee kinderen de Vincentiuswinkel Heusden te Drunen vandaag officieel. Hoewel de winkel al enige tijd voor publiek geopend is werd vandaag onder grote belangstelling van genodigden de officiële handeling verricht.

De voorzitters van de Vincentiusvereniging en van de Vincentiuswinkel Heusden spraken hun grote waardering uit voor de vele vrijwilligers die de 24-DSC02532afgelopen maanden hard hebben gewerkt om een prachtige winkel te creëren. Ook de burgemeester gaf in zijn toespraak aan, dat de winkel voorziet in een behoefte en bovendien meerdere aspecten aandacht gaf, zoals duurzaamheid (kringloopgedachte), vrijwilligers binden of een zinvolle bezigheid bieden en hulp verlenen, direct en indirect, aan wie dat nodig heeft.

35-DSC02559

 

 

37-DSC02566Na de opening namen de burgemeester en zijn echtgenote 
een kijkje in de winkel, gevolgd door de vele belangstellenden, 
die allen hun bewondering uitspraken voor deze mooie winkel. 

Ieder die dat wil is welkom in de winkel om te zien of er iets van
zijn of haar gading te vinden is. Met de opbrengst van de verkoop
kan de Vincentiusvereniging haar werk blijven doen.

You must be logged in to post a comment.