Vincentiusvereniging Vlijmen (werkzaam in Heusden) is AVG-proof

AVG wetgeving leidt tot nieuwe privacy-verklaring voor de vereniging

Vanaf 25 mei 2018 is er nieuwe Europese wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens van kracht. Deze wet is bekend als de AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit heeft geleid tot een nieuwe privacy-verklaring die U kunt aantreffen op de website. U kunt de verklaring ook direct inzien: Zie Privacy-Verklaring. 

De wetgeving is vooral gericht op de bescherming van de gegevens die U aan de vereniging toevertrouwt. Bijvoorbeeld als U een hulpaanvraag doet of om een andere reden uw gegevens uitwisselt met de vereniging. In de privacy-verklaring kunt U bijvoorbeeld lezen, dat de vereniging zorgvuldig omgaat met deze gegevens en ze niet voor andere doelen gebruikt dan waarvoor ze ter beschikking zijn gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *