Bestuursleden Vincentiusvereniging gemeente Heusden koninklijk onderscheiden !

In de ochtend van 26 april 2021 zijn twee bestuursleden van de Vincentiusvereniging gemeente Heusden enorm verrast. Zowel Annemarie van Drunen als Lies van Eggelen zijn via videobellen door onze burgemeester Willemijn van Hees op de hoogte gesteld van het feit dat zij een koninklijke onderscheiding toegekend hebben gekregen!

De werkzaamheden voor onze vereniging waren bij beiden van groot belang voor deze toekenning. Beide dames houden zich al jarenlang bezig met de directe hulpverlening aan mensen in nood in onze gemeente, naast een aantal andere taken binnen de Vincentiusvereniging.

Lies van Eggelen is om 09.15 uur gebeld en Annemarie van Drunen om 11.15 uur. Beiden waren zeer verrast en zijn ’s middags samen met hun echtgenoten op het gemeentehuis ontvangen. Hier werden de versierselen door hun echtgenoten bij hen opgespeld, want vanwege corona kon er helaas géén sprake van zijn dat de burgemeester dit zou doen en vond alles in kleine kring plaats. 

Namens  alle vrijwilligers, leden en de besturen van de Vincentiusvereniging en de Vincentiuswinkel  is er meteen, na de bekendmaking door de burgemeester, een mooie bos bloemen uitgereikt aan Annemarie en aan Lies (zie de foto’s).