Bestuurswijziging Vincentiusvereniging

Op 16 april heeft de Algemene Leden Vergadering ingestemd met de benoeming van Jan van Loon, 67 jaar en wonend in Drunen, als voorzitter van de vereniging vanwege het afscheid van Piet van Oorschot.

Daarnaast is het bestuur uitgebreid met Rick Creemers, 67 jaar en wonend in Vlijmen, met als speciaal aandachtsgebied de communicatie en P.R. Dit is gebeurd om de secretaris te ontlasten en de naamsbekendheid van de vereniging in alle kernen van onze gemeente te vergroten.

 

Het huidige bestuur van links naar rechts:

Frans Baars (penningmeester), Annemarie van Drunen – Brandts (secretaris en vertrouwenspersoon), Jan van Loon (voorzitter), Lies van Eggelen (algemene zaken en vertrouwenspersoon), Kees van Riel (projecten), Rick Creemers (communicatie en P.R.)

You must be logged in to post a comment.